Kontorsinredning

– Vi hjälper dig att inreda kontor

Kontorets nya roll är att bygga gemenskap. Vill du ha hjälp att skapa en mer stimulerande arbetsmiljö för dina medarbetare? Våra inredare hjälper dig att inreda ditt kontor och andra lokaler, oavsett om du vill planera om, förbättra eller skapa nytt. Se mer om våra inredningskoncept nedan.

Se film om våra tjänster      Få offert 

Kundcase

Huaweis första studio i Europa

Huawei behövde en studio för filminspelning och seminarium. Tillsammans tog vi fram ett koncept med specialritad scen och väggpaneler med integrerad belysning med skärmvägg. Här kan du se hur vi hjälpte Huawei med deras första studio i Europa

1. Vi planerar om

2. Vi förbättrar

3. Vi skapar nytt

Mer om våra inredningskoncept

Är du nyfiken på våra inredningskoncept men osäker på vad du ska välja? I denna film förklarar vi våra koncept på en och en halv minut.

Utbildade inredningsdesigners

Många års erfarenhet

Skräddarsydd inredning

Teknik till ditt mötesrum

– helt utan krångel

Tiden då halva mötet gick till att få igång tekniken i mötesrummet är förbi. Våra mötesrumstekniker är riktiga proffs och vet precis hur en sladd ska dras. De hjälper dig sätta upp och ställa in tekniken så att du i princip bara behöver trycka på start, så är det klart.

 

Corplus Consulting

Trivs så bra att de bara fortsätter växa

Kundcase

Enligt Fatima Lindberg på Corplus har den nya inredningen inspirerat medarbetarna att börja ta gemensamma fikaraster. Loungeområdet i entrén har blivit en given samlingsplats för AW, när solen fyller lokalerna med härlig eftermiddagssol. Att medarbetarna trivs visar sig även i företagets resultat, för Corplus fortsätter växa!

Kungsleden

Naturens fyra element

Kundcase

Kungsleden är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag med en verksamhet som inriktar sig på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla fastigheter.

När fyra av deras konferenslokaler i toppmoderna Kista One behövde uppgraderas, hämtade vi inspiration från naturen.

 

Releye

Flytta eller utnyttja?

Kundcase

Releye är ett ledande konsultbolag inom strategi och lösningar för den digitala kunden. Med ett växande antal medarbetare och konsulter stod de inför ett val. Flytta till större lokaler eller se om det var möjligt att utnyttja sina nuvarande ytor bättre med effektiv inredning? De valde det senare alternativet.

 

Arken Zoo

En stimulerande kontorsmiljö

Kundcase

När Arken Zoo flyttade sitt supportkontor från Kista till Frösundavik hjälpte Office Management till med inredningen och uppdraget att skapa en stimulerande kontorsmiljö som speglade företagets personlighet.  

Vanliga frågor om vår inredningstjänst

Att investera i kontorsinredning är att investera i medarbetare och trivsel på kontoret, som påverkar produktiviteten och motivationen positivt. En annan aspekt är att stärka ditt företags profilering genom att låta rummet spegla företagets vision och värderingar.

Vi jobbar med kontorets alla ytor som:

  • Entré
  • Reception
  • Arbetsplatser
  • Lounge
  • Matsal
  • Mötesrum

Vi jobbar nära våra kunder i hela processen. Vi inleder med ett möte där behov och förväntansnivå skapar grunden för din förändringsprocess. Förenklat delar vi upp projektet i fyra delmoment:

1. Behovsanalys och förväntansnivå

2. Moodboard och prisuppskattning

3. Detaljerat inredningsförslag

4. Beställning/leverans

Ja, det går bra. Vi samarbetar med leverantörer i olika prisklasser. Du kan beställa allt ifrån enstaka möbler till ett helt inredningskoncept om du vill.

Vi ser till helheten

"Som inredare ser jag till helheten och skapar ett genomgående koncept. Företagsprofil, planlösning, möbelval och behov ska fungera tillsammans. Kontakta mig gärna för en digital konsultation."

Bella Everts
Inredningsdesigner på Office Management

Chatta med oss
Chatten är stängd