Kaffemaskiner för stora och små företag

Gott kaffe på jobbet gör mycket för trivseln. Vi erbjuder kaffemaskiner och kaffeautomater för stora som små företag och för alla smaker. Espressoälskare? Då har vi riktiga espressomaskiner som ger den perfekta espressosmaken. Kö vid kaffeautomaten? Prova våra maskiner med extra stor kapacitet. Berätta hur du vill ha ditt kaffe, så berättar vi vilken kaffemaskin som passar bäst. Vill du ha hjälp att hitta rätt kaffemaskin för ditt företag? Fyll i dina uppgifter via knappen nedan, så ringer vi dig.

Specialerbjudande 24-29 september

För att fira Kaffets dag den 29 september bjuder vi just nu på startpaket och installation om du bokar en kaffeprovning. Boka din provsmakning via gröna knappen nedan.

I startpaketet ingår tillbehören du behöver för att komma igång med kaffeavtalet; kaffe, choklad, espresso, te, socker, rörpinnar, mjölk, muggar och rengöring.

Med Office Managements kaffeavtal har du alltid gott kaffe på jobbet. Fresta med nybryggt när kollegorna så småningom hittar tillbaka till kontoret från sitt hemmajobbande!

Kaffemaskiner och espressomaskiner

Kontakta Magnus för offert

Det här är Magnus. Med många års erfarenhet inom kaffebranschen vet han precis vilken kaffelösning som kommer fungera bäst just på din arbetsplats. Han analyserar dina önskemål, förutsättningar och behov och hittar den perfekta lösningen just för ditt företag.

Chatta med oss
Chatten är stängd