Kaffemaskiner för stora och små företag

I det nya normala jämförs kaffemaskinen med savannens vattenhål, där alla samlas för att hämta energi. Gott kaffe på jobbet är med andra ord viktigt för trivsel och produktivitet. Vi har kaffemaskiner, espressomaskiner och kaffeautomater i alla storlekar och för alla behov. Kom på provsmakning, så hittar vi den perfekta kaffelösningen just för ditt företag.

Carimali Armonia Ultra

Carimali Armonia Ultra

Denna espressomaskin har vi importerat direkt från Italien, för dig som älskar espresso på äkta italienskt vis. En kaffeautomat bland de bättre, för perfekta smaker och aromer.

CQube Evo

CQUBE EVO

CQube EVO är Sveriges första Svanenmärkta kaffemaskin. Användarvänlig och med stor kapacitet ger den bryggkaffe av högsta kvalitet. Gör miljövalet komplett med vårt ekologiska kaffe!

Schaerer Barista

Schaerer Barista

En traditionell espressomaskin med en lyxig italiensk känsla. Schaerer har automatiserat nästan hela tillagningsprocessen och är perfekt till kontoret eller ett litet café, där du vill bjuda gästerna på något extra.

Scharer Club

Scharer Club

En kompakt espressomaskin som levererar espresso och kaffedrinkar av absolut premium kvalitet. Mycket enkel att använda, med sofistikerad teknologi.

Schaerer Soul

Schaerer Soul

En helautomatisk espressomaskin som levererar espresso och kaffedrinkar av absolut premium kvalitet. Det är som att ha din egen barista på arbetsplatsen!

WMF 1500 S

WMF 1500 S

Tysta kvarnar, enkel touchskärm och smart mjukvara för olika smakinställningar gör WMF 1500 S till en favorit på marknaden. Mindre användning av kemikalier och nästan 100% återvinningsbart material gör den även till en miljövänlig kaffemaskin.

WMF Cafémat

WMF Cafémat

Med sin inbyggda Free-Flow funktion kan WMF Cafémat brygga 3 liter kaffe per omgång och reglera koppstorleken efter behov. Direkt i den inbyggda termosen eller färskbryggt direkt i koppen. WMF Cafémat passar utmärkt för en medelstor till stor verksamhet som önskar servera kaffe till ett större antal personer samtidigt. En maskin för dig som tröttnat på köer, buller och daglig tillsyn.

Boka digital kaffedemo

Kampanj: Just nu har du möjlighet att boka en digital videodemo där du får en korg med olika kaffesmaker och tillbehör dit det passar dig bäst. Titta på filmen för att höra mer från vår kaffeexpert Kim Söderström!

Kontakta Magnus för offert

Det här är Magnus. Med många års erfarenhet inom kaffebranschen vet han precis vilken kaffelösning som kommer fungera bäst just på din arbetsplats. Han analyserar dina önskemål, förutsättningar och behov och hittar den perfekta lösningen just för ditt företag.

Chatta med oss
Chatten är stängd