Kontorsinredning för din arbetsplats

Vi hjälper dig att förstärka ditt företags varumärke genom en inredning som speglar din verksamhets personlighet och skapar en trivsam miljö för såväl besökare som medarbetare. För att möta dina behov är vårt erbjudande skalbart – från skapandet av ett helt inredningskoncept till komplettering av din befintliga kontorsinredning. I projekten har våra inredare ett tätt samarbete med dig som kund och är med från start till mål, oavsett projektets omfattning.

Se film om Huawei

 

 

 

Varför kontorsinredning från O.M?

Utbildade inredningsdesigners

Många års erfarenhet

Skräddarsydd inredning

Kundcase - Huaweis första studio i Europa

Huawei behövde en studio för filminspelning och seminarium. Tillsammans tog vi fram ett koncept med specialritad scen och väggpaneler med integrerad belysning med skrämvägg. Här kan du se hur vi hjälpte Huawei med deras första studio i Europa

Vi ser till helheten

"Som inredare ser jag till helheten och skapar ett genomgående koncept. Företagsprofil, planlösning, möbelval och behov ska fungera tillsammans."

Bella Everts
Inredningsdesigner på Office Management

Erbjudanden inom kontorsinredning

Vad definierar en trivsam arbetsmiljö? Enligt oss är balansen mellan smart funktion och mänskliga möten avgörande för en dynamisk arbetsplats som främjar idéer och framgång. Utifrån din budget och dina behov hjälper vi dig med allt från det mindre inköpet av kontorsinredning till ett komplett inredningskoncept. Vi har två utbildade och erfarna inredningsdesigners som hjälper dig under hela projektets gång – från idé till verklighet.

Inredningskoncept

Kontorsinredning

Produkter

Cubic arbetsplats

- smart inredning för hemmakontor, kontor eller co-working

Cubic är en stilren möbel på en kubik som på 19 sekunder kan omvandlas till en komplett ergonomisk arbetsplats. Cubic erbjuder rätt ergonomi med ett höj- och sänkbart arbetsbord med ståstöd som tillval, möjlighet att använda kontorsstol, komplett med laddstation, plats för förvaring och är lätt att flytta.

Några nöjda kunder

Corplus Consulting

Trivs så bra att de bara fortsätter växa

Enligt Fatima Lindberg på Corplus har den nya inredningen inspirerat medarbetarna att börja ta gemensamma fikaraster. Loungeområdet i entrén har dessutom blivit en given samlingsplats för AW, när solen tittar in och fyller lokalerna med härlig eftermiddagssol. Och att medarbetarna trivs visar sig även i företagets resultat, för Corplus fortsätter växa!

 

Kungsleden

Naturens fyra element

Kungsleden är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag med en verksamhet som inriktar sig på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla fastigheter.

När fyra av deras konferenslokaler i toppmoderna Kista One behövde uppgraderas, hämtade vi inspiration från naturen.

 

Releye

Flytta eller utnyttja?

Releye är ett ledande konsultbolag inom strategi och lösningar för den digitala kunden. Med ett växande antal medarbetare och konsulter stod de inför ett val. Flytta till större lokaler eller se om det var möjligt att utnyttja sina nuvarande ytor bättre med effektiv inredning? De valde det senare alternativet.

 

FAQ om vår inredningstjänst

Att investera i kontorsinredning är att investera i medarbetare och trivsel på kontoret, som påverkar produktiviteten och motivationen positivt. En annan aspekt är att stärka ditt företags profilering genom att låta rummet spegla företagets vision och värderingar.

Vi jobbar med kontorets alla ytor som:

  • Entré
  • Reception
  • Arbetsplatser
  • Lounge
  • Matsal
  • Mötesrum

Vi jobbar nära våra kunder i hela processen. Vi inleder med ett möte där behov och förväntansnivå skapar grunden för din förändringsprocess. Förenklat delar vi upp projektet i fyra delmoment:

1. Behovsanalys och förväntansnivå

2. Moodboard och prisuppskattning

3. Detaljerat inredningsförslag

4. Beställning/leverans

Ja, det går bra. Vi samarbetar med leverantörer i olika prisklasser. Du kan beställa allt ifrån enstaka möbler till ett helt inredningskoncept om du vill.

Vet du redan vad du behöver hjälp med eller har du bara en fråga?

Julia Vrager är en av våra erfarna inredningsdesigners. Hon besvarar dina frågor och hjälper dig med allt från att beställa en kontorsstol till att skapa ett komplett inredningskoncept vid en eventuell företagsflytt.

Chatta med oss
Chatten är stängd