Kontorsinredning för din arbetsplats

Vi hjälper dig att förstärka ditt företags varumärke genom en inredning som speglar din verksamhets personlighet och skapar en trivsam miljö för såväl besökare som medarbetare. För att möta dina behov är vårt erbjudande skalbart – vi tar fram ett helt inredningskoncept eller bara enstaka möbler för att komplettera din kontorsinredning. En sak har våra insatser gemensamt: vi skapar praktiska lösningar som fungerar.

 

Fördelar

Utbildade inredningsdesigners

Många års erfarenhet

Budget efter förväntningar

Vi ser till helheten

"Som inredare ser jag till helheten och skapar ett genomgående koncept. Företagsprofil, planlösning, möbelval och behov ska fungera tillsammans."

Bella Everts
Inredningsdesigner på Office Management

Våra olika paket

Vad definierar en trivsam arbetsmiljö? Enligt oss är balansen mellan smart funktion och mänskliga möten avgörande för en dynamisk arbetsplats som främjar idéer och framgång. Vi tar hand om allt från det lilla inköpet av enstaka möbler till en totalförvandling av hela din arbetsplats.

Inredningskoncept

Rumslösningar

Produkter

Några nöjda kunder

Corplus Consulting

Trivs så bra att de bara fortsätter växa

Enligt Fatima Lindberg på Corplus har den nya inredningen inspirerat medarbetarna att börja ta gemensamma fikaraster. Loungeområdet i entrén har dessutom blivit en given samlingsplats för AW, när solen tittar in och fyller lokalerna med härlig eftermiddagssol. Och att medarbetarna trivs visar sig även i företagets resultat, för Corplus fortsätter växa!

Kungsleden

Naturens fyra element

Kungsleden är ett av Sveriges större börsnoterade fastighetsbolag med en verksamhet som inriktar sig på att långsiktigt äga, aktivt förvalta, förädla och utveckla fastigheter.

När fyra av deras konferenslokaler i toppmoderna Kista One behövde uppgraderas, hämtade vi inspiration från naturen.

Releye

Flytta eller utnyttja?

Releye är ett ledande konsultbolag inom strategi och lösningar för den digitala kunden. Med ett växande antal medarbetare och konsulter stod de inför ett val. Flytta till större lokaler eller se om det var möjligt att utnyttja sina nuvarande ytor bättre med effektiv inredning? De valde det senare alternativet.

Mini-FAQ om vår inredningstjänst

Att investera i inredning är att investera i medarbetare och trivsel på kontoret, som påverkar produktiviteten och motivationen positivt. En annan aspekt är att stärka ditt företags profilering genom att låta rummet spegla företagets vision och värderingar.

Vi jobbar med kontorets alla ytor som:

  • Entré
  • Reception
  • Arbetsplatser
  • Lounge
  • Matsal
  • Mötesrum

Vi jobbar nära våra kunder i hela processen. Vi inleder med ett möte där behov och förväntansnivå skapar grunden för din förändringsprocess. Förenklat delar vi upp projektet i fyra delmoment:

1. Behovsanalys och förväntansnivå

2. Moodboard och prisuppskattning

3. Detaljerat inredningsförslag

4. Beställning/leverans

Ja, det går bra. Vi samarbetar med leverantörer i olika prisklasser. Du kan beställa allt ifrån enstaka möbler till ett helt inredningskoncept om du vill.

Vet du redan vad du behöver hjälp med eller har du bara en fråga?

Julia Vrager är en av våra erfarna inredningsdesigners. Hon besvarar dina frågor och hjälper dig med allt från att beställa en kontorsstol till att skapa ett komplett inredningskoncept vid en eventuell företagsflytt.

Chatta med oss
Chatten är stängd