Fruktkorgar för företag

Nu är det enkelt att bjuda alla anställda på frukt på jobbet. Vi levererar fruktkorgar till kontor och andra arbetsplatser helt efter dina önskemål. Basfrukt, säsongsfrukt, ekologisk frukt eller lyxfrukt – du väljer hur du vill fylla din fruktlåda. Vad du än väljer kan du alltid räkna med nöjd kundgaranti och anpassade leveransmöjligheter, eftersom vi är rikstäckande och levererar i hela Sverige.

Önskar du din fruktkorg levererad en dag i veckan, två dagar i veckan eller vid en viss tidpunkt på dygnet, ordnar vi såklart det med. Våra fruktkorgar finns i storlekarna 4, 6, 9 och 11 kg. Önskar du ett kostnadsförslag så ordnar vi det på en gång!

Frukt av högsta kvalitet

Klimatkompensation

Stort och brett utbud

Våra mest populära fruktkorgar

Fruktkorg Bas

Fruktkorg Original

Fruktkorg Ekologisk

Våra exklusiva fruktkorgar

Fruktkorg Banan+

Fruktkorg Premium

Fruktkorg Supreme

Vanliga frågor om våra fruktkorgar

Utifrån säsong väljer vi noggrant ut och anpassar våra fruktkorgar. Vi går också igenom alla varor före leverans för att säkerställa att du får smaker av högsta kvalitet. Med vår smakgaranti kan du enkelt fotografera en kantstött frukt så ser vi till att du kompenseras med nästkommande leverans.

Vi klimatkompenserar för alla våra fruktleveranser i Norden till 100 %. Det innebär att vi ekonomiskt kompenserar för utsläpp av växthusgaser.

Vi tar hand om all returfrukt som antingen förädlas till biogas, äts upp av djuren på lokala djurparker, eller går till hjälporganisationer.

Priserna för våra fruktkorgar varierar beroende på ditt företags storlek och antal anställda samt hur ofta och mycket frukt personalen önskar äta. Fruktkorgarna finns i storlekarna 3, 6, 9 och 11 kg. Kontakta oss så ser vi till att du får ett kostnadsförslag anpassat till din verksamhet.

Kontakta oss för en offert

Våra säljare har lång erfarenhet i branschen och hjälper dig gärna att beställa rätt fruktkorg och rätt mängd frukt.

Chatta med oss
Chatten är stängd