Företagsflytt

Ska ditt företag flytta? Vi vet vilka utmaningar en företagsflytt innebär. Därför kan du ta hjälp av våra erfarna projektledare som finns med dig hela vägen från flyttplanering till flyttdagen. Våra proffsiga medarbetare kan också hjälpa dig med flyttpackning, miljövänlig avveckling av ditt gamla kontor och inredning av ditt nya. Helt utan driftstopp. Det enda du behöver göra är att flytta in.Klimatkompenserad.png

Sammanfattning av våra tjänster inom företagsflytt
– scrolla ner för att läsa mer

prev

Projektledning

 • Erfaren projektledare med ansvar för flyttplanering och det praktiska kring flytten
 • Viktigt stöd när det gäller beslut som rör kontorsflytt
 • Huvudkontakt mot tredjepartsleverantörer
 • Prioriterar det som håller igång kärnverksamheten

Flyttpackning

 • Ditt företags saker packas på ett säkert sätt enligt konstens alla regler
 • Vi använder flyttkartonger och emballage av högsta kvalitet
 • Om du önskar packa dina saker själv kan vi tillhandahålla packmaterial, kartonger och det du behöver.

Flytthjälp

 • Fysisk flytt av ditt företags inventarier, från de gamla lokalerna till de nya
 • Du och dina anställda slipper bära och frakta inventarier
 • Effektivt packade transporter ger färre turer
 • Minimal påverkan på den dagliga kärnverksamheten

Möbelmontering

 • Montering av nya och befintliga möbler
 • Installation av väggfast inredning och teknik som skärmar, projektorer, tv, whiteboards osv.
 • Professionell kabeldragning varje gång

Miljöavveckling

 • Minimera din miljöpåverkan vid avveckling av kontoret
 • Internt återbruk i största möjliga omfattning, annars försäljning eller donation
 • Källsortering och återvinning av det som ej kan återbrukas
 • Effektivt packade och rätt dimensionerade transporter ger färre turer och minskad klimatpåverkan
next

Projektledning

Vi antar att ditt företag inte flyttar så ofta. För oss är dock företagsflytt vardagsmat. Vi vet att det finns många beslut att fatta längs vägen och ger dig allt stöd du behöver i planeringen. Vi tar hand om allt det praktiska kring flytten och prioriterar alltid att först lösa det som håller igång din kärnverksamhet.

 • Ansvar från planering till flyttdag
 • Projektledare för hela flytten
 • Huvudkontakt för tredjepartsleverantörer

Flyttpackning och emballage

Flyttpackning är en konst. Vi kan hjälpa ditt företag att packa alla inventarier på ett säkert sätt så att allt kommer fram i samma skick som innan flytten. Om du föredrar att packa dina saker själv så kan vi erbjuda ett stort sortiment av flyttkartonger och emballage för en säker företagsflytt.

Flytthjälp

Vi hjälper dig att smidigt få igång arbetsplatser i samband med kontorsflytt eller omstrukturering av ditt företag. Vi flyttar hela eller delar av organisationen och hjälper till vid omplacering av avdelningar.

Utöver kontorsflytt kan vi även hjälpa till med industriflytt och flytt av vårdlokaler, skollokaler eller andra verksamheter. Bland våra kunder finns organisationer, statliga verk, kommuner och landsting.

Möbelmontering

Vid en företagsflytt är det ofta tidskrävande att montera möbler och teknisk utrustning. Låt oss göra jobbet, så kan dina anställda fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter i stället.

Våra medarbetare är snabba, noggranna och ser till att väggfast utrustning som whiteboards, videokonferensutrustning, skärmar, tv-apparater och projektorer monteras på rätt sätt.

Miljöavveckling

– hållbar avveckling av företagets kontor och lokaler

I samband med ditt företags flytt hjälper vi dig att se över dina befintliga inventarier och säkerställer att det som inte ska med i flytten tas om hand på bästa möjliga sätt för att minska miljöpåverkan.

Vi redovisar dessutom vilka hållbarhetsvinster din verksamhet kan göra i samband med avveckling av lokalerna, i jämförelse med en mer traditionell kontorsflytt.

Genom dessa aktiviteter kan vi hjälpas åt att minska ditt företags miljöpåverkan:

 1. Återbruk
  Tillsammans går vi igenom det ni inte vill ha med i flytten och ser till att så mycket som möjligt återbrukas. Vi hjälper dig med försäljning där hela intäkten går tillbaka till ditt företag. Det som inte är säljbart doneras bort till behövande.
 2. Källsortering
  Allt kan inte återbrukas, vissa saker måste tyvärr slängas. Vi ser till att det som ska slängas sorteras och återvinns. På så vis går så lite som möjligt till spillo och vi minskar förbrukningen av naturresurser.
 3. Effektiva transporter
  Genom att packa och placera ditt gods mer effektivt i flyttbilen och använda rätt dimensionerade flyttfordon krävs färre turer, vilket minskar CO2-utsläppen.

Några nöjda kunder

Vill du ha hjälp med inredning?

Behöver du hjälp med inredning av dina nya lokaler? Eller bara piffa upp dina befintliga? Våra erfarna inredare kan ta fram en bra lösning oavsett om du bara vill ommöblera eller göra en total makeover.

Lång erfarenhet

Effektivitet

Helhetsleverantör

Flytta företag?

Överlåt flyttstressen till oss

Andreas har jobbat i flera år med fastighetsbolag och hjälpt företag att få flyttprojekt i mål. Han prickar av allt på checklistan och ser även till att du får hjälp med flyttpackning, montering och inredning om du vill.

Du flyttar personalen. Vi flyttar resten.

Webinar 8/2 - Vilka är trenderna inom kundservice 2023?

Chatta med oss
Chatten är stängd