Förbruknings­material och kontors­material

I vår webbshop finns allt inom kontors­material och förbruknings­material till kontoret – helt enkelt tiotusentals anledningar att välja oss. Papper, pennor, saxar och tejp, tvål, diskmedel och hushålls­papper – det är mycket som förbrukas på ett kontor. Då är det bra att du enkelt kan handla allt du behöver hos oss.Klimatkompenserad.png

Brett utbud

Snabba leveranser

Miljösortiment

Populära kategorier

prev

Kontorsmaterial

Om du inte hittar det du behöver till ditt kontor hos oss, hittar du det troligen ingen annanstans heller. Vårt sortiment innefattar allt förbrukningsmaterial till din dagliga verksamhet.

Städartiklar och hygien

Förbrukningsvaror är ofta en dold kostnad på ett kontor. Men det är enkelt att återfå kontrollen och faktiskt spara pengar. Vi analyserar ert behov av städförbrukning och optimerar er beställning så att ni får större kostnadskontroll.

Miljösortiment

Vill du vara med och värna om miljön? Under lång tid har vi arbetat fram ett miljösortiment med vikt på miljöcertifieringar. Därför kan vi idag erbjuda miljömärkta produkter som ett komplement till standardutbudet av förbrukningsmaterial.

Toner och bläck

Vi levererar rätt toner, till rätt tid och till rätt pris – oavsett vilken skrivare ni har och oavsett hur mycket eller litet ni skriver ut. Självklart erbjuder vi även miljövänliga toners, som fulländar ditt miljötänk och värnar om naturen.

next

Hållbarhet och klimatkompensation

Som en del av vår klimatstrategi klimatkompenserar vi alla produkter och tjänster vi levererar. Det innebär att vi beräknar, minskar och klimatkompenserar 100 % av vårt klimatavtryck. 

Några nöjda kunder

Bli kund inom kontorsmaterial och förbrukningsmaterial

Magnus är säljare med lång erfarenhet inom Facility Management. Tillsammans med sitt team har han hjälpt många företag att spara pengar att göra inköp av kontorsmaterial och förbrukningsmaterial enklare och mer effektivt.

Chatta med oss
Chatten är stängd