Förbrukningsmaterial och kontorsmaterial

I vår webbshop finns allt inom kontorsmaterial och förbrukningsmaterial till kontoret – helt enkelt tiotusentals anledningar att välja oss. Papper, pennor, saxar och tejp, tvål, diskmedel och hushållspapper – det är mycket som förbrukas på ett kontor. Tur då att du enkelt kan handla allt du behöver hos oss. Hör av dig till oss så får du ett inlogg till vår webbshop.

Redan kund hos oss? Besök vår webbshop.

Stort miljösortiment

Digital kundportal

Brett utbud

Kontorsmaterial

Förbrukning till din dagliga verksamhet

Om du inte hittar det du behöver till ditt kontor hos oss, hittar du det troligen ingen annanstans heller. Vårt sortiment innefattar allt förbrukningsmaterial till din dagliga verksamhet och även specialbeställningar om du önskar det.

Städförbrukning

Fä större kostnadskontroll

Förbrukningsvaror är ofta en dold kostnad på ett kontor. Men det är enkelt att återfå kontrollen och faktiskt spara pengar. Vi analyserar ditt behov av varor, och optimerar din beställning så att du får större kostnadskontroll.

Toner

Påfyllning till rätt pris och till rätt tid

Vi levererar rätt toner, till rätt tid och till rätt pris – oavsett vilken skrivare du har och oavsett hur mycket eller litet du skriver ut. Självklart erbjuder vi även miljövänliga toners, som fulländar ditt miljötänk och värnar om naturen.

Brett utbud

Hittar allt till alla tillfällen

Från toapapper över fikabrödet till konferensbord – i vår webbshop kan du verkligen hittar allt du behöver på arbetsplatsen. Dessutom finns det alltid anpassade säsongsortimentlistor för att göra det enkelt att beställa produkter som inte är med på den vanliga inköpslistan.

Några nöjda kunder

Bli kund inom kontorsmaterial och förbrukningsmaterial

Magnus är säljare med lång erfarenhet inom Facility Management. Tillsammans med sitt team har han hjälpt många företag att spara pengar att göra inköp av kontorsmaterial och förbrukningsmaterial enklare och mer effektivt.

Chatta med oss
Chatten är stängd