Skrapmattor

Oavsett säsong och väder är ett halkfritt första steg in i din entré att föredra. Det får du, och alla som kliver innanför dina dörrar, med en nedsänkt skrapmatta. Skrapmattan fångar upp grus, sand, löv med mera, och hindrar att smutsiga skor drar med sig vädret vidare in i dina lokaler. När skrapmattan gjort grovjobbet, tar entrémattan över. Effektivt tar den hand om slask, väta och damm, och ser till att alla skor möter dina golv så smutsfria som möjligt.

KOMBINERA FÖR BÄST EFFEKT
För att få maximal effekt rekommenderar vi att du använder skrapmattan i kombination med en efterföljande entrématta. Skrapmattan fångar upp den grövre smutsen, medan entrémattan absorberar fukt och damm och hindrar att smutsen följer med skorna in i dina lokaler.

Redo att beställa mattor till ditt kontor eller har du en fråga?

Joel har lång erfarenhet inom Facility Management och har hjälpt många företag att hitta rätt lösning för just deras arbetsplats. Behöver du rådgivning för att hitta rätt eller vet du vad du vill ha och vill få en skarp offert? Inga problem vi är här för dig och fixa den bästa lösningen för dig!

Chatta med oss
Chatten är stängd