Entrématta

Med rätt entrématta kan du göra stor skillnad i hur ditt företag upplevs. Vi hjälper dig välja färg, form och storlek och ser till att dina besökare får ett professionellt och välkomnande intryck redan vid första steget. Våra mattor görs i nylon, bomull eller MicroTech som alla är slitstarka men har olika uppsugningsförmågor. Vi hjälper dig att hitta rätt matta till rätt plats. Det mjuka materialet fungerar också som ljuddämpare. 

Våra entrémattor

Entrémattor finns i olika material anpassat efter ytan och användning. Både bomullsfibrer och nylonfibrer är bra på att binda smuts och damm. Bomull kan dock absorbera vätska bättre och är bättre på att hålla kvar den. MicroTech-mattan kombinerar det bästa hos bomulls- och nylonmattan samtidigt som den har en Ultragrip-baksida så att den ligger still på golvet. Dessutom förhindrar det speciella gummimaterialet i MicroTech-mattorna att mattan rullar ihop sig.

MicroTech

Bomull

Nylon

Redo att beställa mattor till ditt kontor eller har du en fråga?

Joel har lång erfarenhet inom Facility Management och har hjälpt många företag att hitta rätt lösning för just deras arbetsplats. Behöver du rådgivning för att hitta rätt eller vet du vad du vill ha och vill få en skarp offert? Inga problem vi är här för dig och fixa den bästa lösningen för dig!

Chatta med oss
Chatten är stängd