Entrémattor

Med kombinationen skrapmatta och entrématta stoppar du effektivt smutsen direkt i entrén. Vi erbjuder alla typer av kontorsmattor i en mängd olika färger, storlekar och material. Med eller utan logotryck. När du väljer en matta från oss kan du utgå från att allt är möjligt och att vi alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser.

Smart mattservice

Lägre städkostnader

Högre trivsel

SVANENMÄRKT MATTVÄTT

Med vår mattservice ser vi till att du alltid har rena och fräscha mattor i dina lokaler. Men det slutar inte där, tvärtom är det bara början på en miljömedveten tvättprocess. Din matta tvättas med största hänsyn till miljön, där höga krav ställs på energi- och vattenförbrukning under tvättprocessen. Till exempel återanvänder vi mycket av det varma vattnet, vilket är en anledning till att energiförbrukningen blir så låg som möjligt. Det är med andra ord bra för din matta, din entré och miljön.

Vanliga frågor om våra entremattor

Det beror främst på storleken på dina lokaler och hur många steg besökarna tar. American Institute of Architects beräknar att du behöver:

  • 3 meter mattor för att stoppa 50 % vatten och smuts i entrén.
  • 6,5 meter mattor för att stoppa 85 % vatten och smuts i entrén.
  • 7,5 meter mattor för att stoppa 100 % av allt vatten och smuts i entrén.

Detta har beräknats vid användning av nylonmattor.

Våra bomulls- och MicroTech-mattor absorberar mer smuts och fukt och är därför ännu mer effektiva.

Det beror på var mattan är placerad och hur stor belastningen är; det är stor skillnad mellan ingången till en butik på gatunivå och en välkomstmatta på åttonde våningen.

De flesta mattor byter vi enligt avtal antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden – allt beroende på lokalens förutsättningar.

Under vinterhalvåret kan det vara nödvändigt att hämta och leverera lite oftare. 

När du hyr mattor av oss ser vi till att byta ut dem med jämna mellanrum, helt anpassat efter dina behov. Med vår smarta mattservice har du alltid rena och fräscha mattor i dina lokaler.

Vi levererar kvalitetsmattor som håller dina golv hela och rena. Vi hämtar de smutsiga mattorna och byter ut dem mot rena. Vi tvättar mattorna och kvalitetskontrollerar dem. Sedan levereras de rena mattorna till rätt plats i rätt tid.

En bomullsmatta kan absorbera mer vatten än en nylonmatta samtidigt som den binder smuts och damm. Nylonfiber absorberar inte vätska som bomullsfiber gör, och är därför sämre på att hålla kvar vatten. MicroTech-mattan kombinerar det bästa hos bomulls- och nylonmattan samtidigt som den har en Ultragrip-baksida så att den ligger still på golvet. Dessutom förhindrar det speciella gummimaterialet i MicroTech-mattorna att mattan rullar ihop sig.

Redo att beställa mattor till ditt kontor eller har du en fråga?

Joel har lång erfarenhet inom Facility Management och har hjälpt många företag att hitta rätt lösning för just deras arbetsplats. Behöver du rådgivning för att hitta rätt eller vet du vad du vill ha och vill få en skarp offert? Inga problem vi är här för dig och fixa den bästa lösningen för dig!

Chatta med oss
Chatten är stängd