Rätt person på rätt plats

Vi är specialister på bemanning av kvalificerad personal inom alla branscher. Personal- och kompetensbrist råkar alla företag ut för. Hur ofta det sker och i vilken omfattning skiljer sig förstås åt från fall till fall. Vår utbildade och skickliga bemanningspersonal kommer när det passar just dig; några timmar i veckan, varje dag eller någon gång i månaden. När vi hjälper dig med det vi är bäst på kan du och dina kollegor fokusera på det ni är bäst på – era affärer.

Klicka här om du söker jobb!

Rätt utbildning & kompetens

Korta ledtider

Lång erfarenhet

Specialområden

När tiden inte räcker till är våra medarbetare alltid redo att rycka in. Vi har personal för alla typer av uppdrag och omfattning. Nedan ser du de vanligaste områden men du kan alltid höra av dig med specialönskemål till oss så löser vi även det.

Administration/kontor

Ekonomi & finans

Lager & logistik

Service & support

Office Manager plus helhetslösning

Med en inhyrd Office Manager i kombination med vårt helhetserbjudande för kontorstjänster behöver du inte längre tänka på kontorsdriften. Våra erfarna konsulter tar hand om allt på kontoret, resten skjöter vi – från kontorsmaterial över kaffe till städningen. Du väljer bara vilka tjänster du behöver och vi ta hand om allt runt omkring.

Effektivisera din daglig verksamhet genom att outsourca receptionisten/Office Manager till specialister:

  • Vi tar över driften för receptionen och kontor
  • Alltid bemannad
  • Utbildad inom Covid-19 gällande hygien
  • Större kontroll på inköp av kontorsmaterial m.m
  • Daglig kontakt med städ
  • Experter inom området

Inte din vardag men vår, låt oss göra din dag framgångsrik!

Några nöjda kunder

”Lyhördhet, lösningsfokus och kontakten till säljarna är viktig. Tycker mycket om alla säljare, verkligen hyggliga allihopa, men vår huvudkontakt är något speciellt. O.M gör mitt jobb enklare då jag kan ringa ett samtal och vet att de löser det.”

Marie Woisin
Fastighetsförvaltare på Folkuniversitetet

Behöver du hjälp med något?

Vill du ha rådgivning eller en offert? Hör av dig till Fredrik!

Chatta med oss
Chatten är stängd