Rätt person på rätt plats

Vi är specialister på bemanning av kvalificerad personal inom alla branscher. Personal- och kompetensbrist råkar alla företag ut för. Hur ofta det sker och i vilken omfattning skiljer sig förstås åt från fall till fall. Vår utbildade och skickliga bemanningspersonal kommer när det passar just dig; några timmar i veckan, varje dag eller någon gång i månaden. När vi hjälper dig med det vi är bäst på kan du och dina kollegor fokusera på det ni är bäst på – era affärer.

Klicka här om du söker jobb!

Rätt utbildning och kompetens

Korta ledtider

Lång erfarenhet

Specialområden

När tiden inte räcker till är våra medarbetare alltid redo att rycka in. Vi har personal för alla typer av uppdrag och omfattning. Nedan ser du de vanligaste områdena vi jobbar med men du kan alltid höra av dig med specialönskemål så löser vi även det.

Administration/kontor

Ekonomi & finans

Lager & logistik

Service & support

Office Manager plus helhetslösning

Med en inhyrd Office Manager i kombination med vårt helhets­erbjudande för kontors­tjänster behöver du inte längre tänka på kontorsdriften. Våra erfarna konsulter tar hand om allt på kontoret, resten sköter vi – från kontorsmaterial och kaffe till städning. Du väljer bara vilka tjänster du behöver så tar vi hand om allt runt omkring. Effektivisera din verksamhet genom att outsourca receptionisten eller Office Managern till specialister som gör din arbetsdag framgångsrik.

  • Vi tar över driften för receptionen och kontor
  • Alltid bemannad
  • Utbildad inom Covid-19 gällande hygien
  • Daglig kontakt med städ
  • Experter inom området

Några nöjda kunder

”Lyhördhet, lösningsfokus och kontakten till säljarna är viktig. Tycker mycket om alla säljare, verkligen hyggliga allihopa, men vår huvudkontakt är något speciellt. O.M gör mitt jobb enklare då jag kan ringa ett samtal och vet att de löser det.”

Marie Woisin
Fastighetsförvaltare på Folkuniversitetet

Behöver du hjälp med något?

Vill du ha rådgivning eller en offert? Hör av dig till Magnus!

Chatta med oss
Chatten är stängd