Vill du veta mera om framtidens arbetsplats?

Nedan kan du läsa om kommande händelser och seminarium på Office Management. Anmälan kommer läggas upp allt eftersom. Vill du veta mer redan idag? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa just ditt företag. 

Webinar 27 augusti: Det nya kontoret – har ni fest eller?

Vad händer när vi kommer tillbaka till kontoret och upptäcker att ytorna fortfarande är utformade enligt våra gamla arbetssätt?

Många har börjat tänka på hur de ska förändra kontoret. Hur ska ytorna användas? Vilka behov av ny mötesteknik har tillkommit? Vissa menar att kontoret nu måste bli ett stimulerande vattenhål där man tankar energi. Man ska få en känsla av att missa festen om man inte kommer dit. Andra menar att kontoret måste fungera som förut, men utifrån nya förutsättningar med växelvist distansarbete.


Webinar 20 maj: Hållbarhet i Framtidens arbetsliv

Olika perspektiv på initiativ som gör skillnad på riktigt

Att fokusera på hållbarhet är en självklarhet för de flesta, men hur gör man det i praktiken så det gör skillnad på riktigt? Hållbart företagande handlar om allt från att agera etiskt och på ett sätt så att både anställda och kunder attraheras av det man kan erbjuda och känner stolthet. Men det handlar också om företagets förmåga att hantera nuvarande och kommande risker vilket påverkar värderingen av bolaget.

Och mitt i vägskälet mellan att vilja göra gott på riktigt och samtidigt vara lönsam och konkurrenskraftig finns risken att klandras för skenhelighet och ”Green Washing”. 

I det här webinariet tar vi upp alla dessa aspekter av hållbart företagande och hur man kan komma igång för att skapa en förändring.

Chatta med oss
Chatten är stängd