Vill du veta mera om framtidens arbetsplats?

Nedan kan du läsa om kommande händelser och seminarium på Office Management. Anmälan kommer läggas upp allt eftersom. Vill du veta mer redan idag? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa just ditt företag. 

Webinar 20 maj: Hållbarhet i Framtidens arbetsliv

Olika perspektiv på initiativ som gör skillnad på riktigt

Att fokusera på hållbarhet är en självklarhet för de flesta, men hur gör man det i praktiken så det gör skillnad på riktigt? Hållbart företagande handlar om allt från att agera etiskt och på ett sätt så att både anställda och kunder attraheras av det man kan erbjuda och känner stolthet. Men det handlar också om företagets förmåga att hantera nuvarande och kommande risker vilket påverkar värderingen av bolaget.

Och mitt i vägskälet mellan att vilja göra gott på riktigt och samtidigt vara lönsam och konkurrenskraftig finns risken att klandras för skenhelighet och ”Green Washing”. 

I det här webinariet tar vi upp alla dessa aspekter av hållbart företagande och hur man kan komma igång för att skapa en förändring.

Webbinarium 25 mars: Behöver vi tänka om kring arbetsmiljön när den blir mer digital?


Plötsligt och oväntat blev den digitala arbetsmiljön alltmer central, när mer och mer av arbetet på grund av pandemin måste utföras på distans. Arbetslivets förflyttning från fasta genomtänkta arbetsplatser på kontoret, till digitala uppkopplade samarbetsytor från köksbordet hemma påverkar förstås arbetsmiljöfrågan.

Hur kan vi skapa ett arbetsliv där tekniken anpassas till oss som människor, och där inte vi tvingas anpassa oss till tekniken? Var börjar och slutar arbetsgivarens arbetsmiljöansvar och hur skapar vi en fungerande digital arbetsmiljö? Dessa frågor kommer belysas av våra kunniga talare och även i en inledande debatt mellan två arbetsgivare – Salesforce och Mentimeter - som offentligt tagit ställning för hur deras nya normala arbetsliv kommer se ut efter pandemin.

 

Chatta med oss
Chatten är stängd