Vill du veta mera om framtidens arbetsplats?

Nedan kan du läsa om kommande händelser och seminarium på Office Management. Anmälan kommer läggas upp allt eftersom. Vill du veta mer redan idag? Kontakta oss så kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa just ditt företag. 

Webbinarium 26 januari: Hur har IT-behovet ändrats som en följd av pandemin?

Pandemin har vänt upp och ner på mycket, arbetslivet är inte ett undantag. Hur påverkas valet av IT infrastruktur och drift, när arbetsplatsen delvis förflyttas utanför det traditionella kontoret och därmed brandväggen. 

I det här seminariet på temat Framtidens Arbetsliv kommer vi titta närmare på hur IT- behovet har förändrats som en följd av pandemin och vad som troligen blir det nya normala när vi går mer mot att arbeta i processer, än från en stationär arbetsplats på kontoret. Säkerheten är en viktig del i IT infrastrukturen och den ökar i viktighet när attackytorna blir fler i en än mer uppkopplad värld.

Webbinarium 2 december: Har framtiden kommit ifatt oss i arbetslivet? Vi summerar 2020 och trendspanar mot 2021.

Det här eventet avslutar årets serie på temat Framtidens Arbetsliv. Vi får besök av forskarna Lena Lid Falkman och Sofia Rasmussen, som med utgångspunkt i trendspaningar, forskning och studier reflekterar över vad som hände, hur det fungerade för olika grupper och vad som kommer bli effekterna 2021.

Vi gästas även av e-signeringsplattformen GetAccepts grundare Mathias Thulin. De senaste tre åren har han varit bosatt i Silicon Valley och kommer att dela med sig av hur psykologi tillsammans med teknik kan möjliggöra fortsatt starka relationer digitalt. 

Vi avrundar med att summera våra lärdomar i en lista med ”måste bevaras och vårdas” och en annan med vad som måste ”utvecklas og hanteras på nya sätt” i det nya normala arbetslivet.

Du anmäler dig nedan.

Eventets talare:

  • Lena Lid Falkman, forskare på temat digitalisering, Handelshögskolan i Stockholm
  • Sofia Rasmussen, omvärldsanalytiker, föreläsare och VD på företaget Rasmussen Analys
  • Mathias Thulin, Chief Strategy Officer och grundare, GetAccept
Chatta med oss
Chatten är stängd