Rätt dokumentlösning för skrivare och scanner

Vi är experter på scanning och utskrifter. Vi analyserar dina behov och hittar rätt dokumentlösning med skrivare och scanner för just ditt företag. Tekniken utvecklas i raskt tempo, och i takt med behoven av att integrera scannern med affärssystemen ökar komplexiteten. Därför är det viktigt att du tänker igenom dina behov och skaffar dig en rådgivare som vägleder rätt.

 

Miljöklassificerade

Säkerhetsklassificerade

API:er för integration

Hårdvara och support efter behov

Alla företag ser olika ut och behovet för skrivare och scanner kan variera. Därför har vi tagit fram erbjudanden för olika behov. Hos oss får du hårdvara och support i ett och samma paket, med uppbackade och driftklara maskiner samt tillgång till vår service från dag 1.

Paket med skrivare och scanner

Vilken typ av skrivare som passar din verksamhet påverkas av hur många användare samt hur digital verksamheten är. Vår printerservice ser över ditt utskriftsbehov och skräddarsyr en lösning som innefattar rätt förbrukning av toner, papper och underhåll.

Home Office

Small Office

Medium Office

Large Office

"När vi behöver något är det kort väg till hjälp. Det är lätt att komma i kontakt med Office Managements support och problemen blir lösta snabbt."

Johan Strand
IT-ansvarig, Malmö Lastbilscentral

Tilläggstjänster för skrivare och scanner


Komplettera din skrivare och scanner med lösningar för att digitalisera dokumentflöden och göra helheten säker.

 

Vanliga frågor om scanning och utskrifter

Självklart! Tack för att du tänker på miljön. De flesta av våra skrivare är Svanenmärkta. Att installera follow me-print är också positivt för miljön. Då skrivs bara dokumenten ut när den som äger dokumentet står vid skrivaren och hämtar upp det, och på så vis reduceras antalet onödiga utskrifter. Du hittar våra miljömärkta produkter under vårt eget varumärke O.M Green.

Det är inte alla maskiner som klarar det. I våra fyra paket har vi valt moderna maskiner, och dessa kan integreras mot de flesta affärssystem. I dessa är det också möjligt att installera mjukvara för säkerhet samt smarta lösningar för digital dokumenthantering.

Det är en förkortning för Multi Function Printer och står egentligen för att det är en multifunktionell maskin. Den kan hantera utskrift, scanna, email, fax och integrationer till affärssystem och system där dokument lagras, som Sharepoint och Teams.

Ja, en skrivare är lika utsatt som all hårdvara med uppkoppling mot ett nätverk. Många glömmer det, därför har det blivit vanligt att intrång görs via skrivaren. Men det finns säkerhetslösningar som minimerar riskerna. Till exempel kontinuerlig hårddiskradering samt att se till att inte utskrifter lagras i skrivarens server innan de ska skrivas ut.

Det är när du skickar data till skrivaren i ett krypterat tillstånd. Det minskar risken för att data manipuleras och att information läcker, vilket alla exponeras för när utskriftsdata sänds i nätverket. Krypterad säker utskrift är lösningen för att minimera den här risken.

"Vår styrka ligger i att vi är många tekniker med lång erfarenhet, och därför kan vi ge våra kunder kvalitativ service snabbt."

Stefan Frantz,
Service Manager på Dokumenthantering

 

Behöver du hjälp med dokumenthantering?

Chatta med oss
Chatten är stängd