Digital kvittohantering och automatiserad reseräkning

O.M Expense

Sitter du med mängder av oläsliga kvitton i slutet av månaden? Med vår digitala kvittohantering får du en smart och automatiserad lösning som underlättar oavsett om du är anställd, chef eller ekonomiansvarig.

 

Enklare: Rapportera kvitton, kortköp, traktamente, representation och milersättning i samma app. Allt samlat på ett och samma ställe.

Snabbare: Reseräkna i mobilen direkt efter köp. Skicka in dina utlägg för attestering eller godkänn dina rapporter. Allt bokförs automatiskt.

Smartare: Appen analyserar kvittot automatiskt och hämtar ut all nödvändig information. Den gör det mesta av jobbet åt dig.

 

Med vår kvittohantering får du en digital lösning som är självlärande, automatisk och hjälper dig att göra rätt. Du behöver bara att kontrollera och skicka in. Att reseräkna blir helt enkelt lite roligare.

 

*Prisexempel: 79 kr per användare avser runt 20 medarbetare.

Sparar tid 65%

Mindre administration 40%

Mer korrekt 33%

Vanliga frågor om digital kvittohantering

Självklart, och det är en av de största fördelarna med denna lösningen. Det enda du behöver är åtkomst till internet. Du går in via din dator eller en app i mobilen.

Nej, när du fotar ditt kvitto tolkas informationen direkt och registreras automatiskt så att uppgifter som summa, moms, datum och leverantör hamnar rätt.

"Vår styrka ligger i att vi är många tekniker med lång erfarenhet, och därför kan vi ge våra kunder kvalitativ service snabbt."

Stefan Frantz,
Service Manager på Dokumenthantering

 

Behöver du hjälp med dokumenthantering?

Chatta med oss
Chatten är stängd