Helintegrerad dokumenthantering

O.M Workflow

Ofta digitaliseras olika sorters dokument med stöd från olika system, som vi syr i hop till en helhet. Ibland saknas någon pusselbit för att göra hela arbetsprocessen digitaliserad och då kan vi komplettera med dessa bitar så allt kommer på plats och blir redo för att automatiseras.

 

Dessa delar behöver oftast integreras:

  • e-fakturering
  • Leverantörsfakturasystem
  • e-signering
  • Avtal
  • Kvitto och reseräkningar
  • Teams och sharepoint
  • Affärssystem
  • Skrivare/scanner

*Prisexempel 299 kr per användare avser runt 20 medarbetare och obegränsat antal avtal.

Optimera befintliga system

Helhetslösning

Automatisering

Uppgradera din scanner så den fungerar i flödet

Ofta kan man uppgradera den befintliga skrivaren/scannerns så den fungerar i ett modernt digitaliserat flöde. Vi hjälper dig att utvärdera möjligheterna innan du lägger pengar på en helt ny hårdvara.

 

En support för hela din dokumenthantering

Vi tar ansvar för helheten och ser till att dina existerande system för digital dokumenthantering kan användas och fungerar som en helhet. Vi säkerställer också att allt blir säkert och regelrätt enligt GDPR.

Vanliga frågor om integration av dokumenthantering

Jo det går, men då tappar du lite av uppsidan med digital dokumenthantering. Det krävs integration bl.a. för att automatisera processerna, och ofta är det ju dit vi vill nå för att frigöra tid från det som idag sköts med många människors manuella handpåläggning.
Ja, vi projektleder integrationen och säkerställer att helheten fungerar effektivt. Vi sköter också supporten för alla delar kontinuerligt om ni önskar det.
Ibland går det att uppgradera maskinerna så de blir modernare och kan integreras. På så sätt tar man vara på tidigare investeringar. Det ska man alltid undersöka innan man införskaffar en ny maskin.
Det är ett vanligt problem att det slutliga arbetet med integrationen glöms bort. Det är först när det görs som man kan få full effekt produktivitetsmässigt, samtidigt som tidigare investeringar ger mer tillbaka.

"Vår styrka ligger i att vi är många tekniker med lång erfarenhet, och därför kan vi ge våra kunder kvalitativ service snabbt."

Stefan Frantz,
Service Manager på Dokumenthantering

 

Behöver du hjälp med dokumenthantering?

Chatta med oss
Chatten är stängd