Radera hårddisk

Hårddiskradering enligt GDPR

Att GDPR ställer hanteringen av personuppgifter på sin spets har du säkert redan hört till leda. Men hur raderar man personuppgifter och känslig information – på riktigt?

Svaret heter Blancco 5 Hårddiskradering, en tjänst som garanterar att all känslig information på dina hårddiskar – oavsett enhet – raderas permanent. Du får ett certifikat som styrker raderingen och gör att du uppfyller myndighetskrav, juridiska revisionskrav och tredjepartsleverantörers rekommendationer. Så börja radera data på riktigt med denna smarta tjänst.

Full flexibilitet

Certifierad dataradering

Skräddarsydda processer

Blancco 5 Hårddiskradering

Fördelarna med Blancco Hårddiskradering som på riktigt raderar dina hårddiskar är många och här listar vi de viktigaste:

 

1. Full flexibilitet

Våra servicetekniker hämtar och lämnar dina hårddiskar på våra huvudorter i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg.

2. Certifierad dataradering

Du får ett certifikat som uppfyller myndighetskrav, juridiska revisionskrav och tredjepartsleverantörers rekommendationer.

3. Skräddarsydda processer

Oavsett om du har en eller hundra hårddiskar att radera, är ett stort företag eller litet, anpassar vi processen helt efter dina behov.

 

Programvara för radering av hårddisk

Vi använder oss av programvaran Blancco 5 från Ibas för att garantera en säker radering av all information på dina hårddiskar. Informationen kommer inte gå att återställa.

Programvaran är utvecklad i nära samarbete med världsledande OEM-leverantörer och har ett omfattande hårdvarustöd, vilket inkluderar pass-through och nedmontering av RAID.

Raderingsprocessen

Utöver raderingsprocessen genererar programvaran omfattande och verifierade rapporter som inte går att manipulera. Det är avgörande för att kunna uppfylla myndighetskrav, juridiska revisionskrav och tredjepartsleverantörers rekommendationer från exempelvis NATO och USA:s försvarsdepartement. Blancco 5 raderar affärskritisk data och personuppgifter så de inte hamnar i orätta händer.

"Vår styrka ligger i att vi är många tekniker med lång erfarenhet, och därför kan vi ge våra kunder kvalitativ service snabbt."

Stefan Frantz,
Service Manager på Dokumenthantering

 

Behöver du hjälp med att radera hårddiskar eller annat inom dokumenthantering?

Chatta med oss
Chatten är stängd