Välkommen att ta steget in i framtiden med oss

På Office Management är vi fast beslutna att ge dig marknadens bästa teknik och de rätta förutsättningarna för ett bra arbetsliv, både nu och på framtidens arbetsplats. Därför spanar vi på framtidens trender. Flexibelt, smart och hållbart är centrala nyckelord, och dessa präglar våra lösningar. Vill du ta steget in i framtiden tillsammans med oss?

Aktiviter på Office Management

Just nu har vi flera spännande Webinar och Event på gång! Besök gärna vår eventsida för att läsa mer och anmäla dig.

IT-tjänster

En säker digital arbetsplats där allt bara fungerar.

Vi är din dedikerade IT-avdelning.


När du fokuserar på att få jobbet gjort ser vi till att tekniken fungerar. Vi är din IT-avdelning och förser dig med den rätta och säkraste tekniken för att din arbetsplats ska fungera för smart samarbete, dokumenthantering och kommunikation.

Mötesteknik

Professionell mötesteknik för moderna samarbeten

Vad är ett mötesrum för dig? I ett modernt arbetsliv där distansmöten är en självklarhet, måste det virtuella och det fysiska mötesrummet kopplas samman för att skapa den flexibilitet som krävs. För företag med höga krav på kvalitet och tillgänglighet levererar vi professionella mötesrum, med oslagbar användarupplevelse för friktionsfria möten.

Dokumenthantering

Är din dokumenthantering digital och GDPR-säker?

Om du begränsas av ditt pappersberoende är det dags att ta klivet upp i molnet. Med digital dokumenthantering blir du av med pappershögarna och kan även börja sköta jobbet på distans. Vi tar ansvar för hela din dokumentlösning och erbjuder allt från skrivare och scanning till säkra utskrifter och integrationer. Tryggt, hållbart och GDPR-säkert.

Företagstelefoni

Är din företagsväxel hållbar och operatörsoberoende?

Har du framtidssäkrat din telefonilösning och anpassad den för smart och effektiv kommunikation? Om inte, säkerställer vi att du får den lösningen som passar just din verksamhet bäst. Det innebär att du får växeltjänster, operatörsavtal och den rätta hårdvaran på ett och samma ställe. Med vår miljösatsning O.M Green får du dessutom ett gott samvete.

Facility Management

Låt oss ta hand om ditt kontor

Har du olika leverantörer för städning, kaffe och andra kontorstjänster? Samla dina tjänster hos oss i stället, så går du från många fakturor till en och behöver bara ha koll på ett enda nummer till support. Fördelarna med det? Du sparar en hel del tid och huvudbry. Du kan även sköta alla tjänster digitalt i vår kundportal. Precis när det passar dig.

Digitaliserad vård

Digitaliserad vård

Vårt uppdrag är att ge dig rätt förutsättningar och resurser på din resa mot en mer digital vårdverksamhet. För det är en resa som kräver tid och stor förståelse för hur modern teknik utnyttjas bäst. Samtidigt vet vi att det finns tusen andra saker som kräver din uppmärksamhet varje dag och att tiden knappt räcker till ändå. Därför tar vi fullt ansvar för din resa mot digitalisering och finns med dig hela vägen.

Artiklar, nyheter och pressreleaser

Senaste aktiviteter

Vi är även certifierade partners med nedan företag

 

Intresserad? Prata med oss.

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Tveka inte att höra av dig så hittar vi en lösning som passar just ditt företag. 

 
Chatta med oss
Chatten är stängd